loading

Video produkcija Contrast Media

Mišeluk 2015 trejler

12th May, 15  ·  Video  ·  by Admin

Zamoljeni smo da napravimo kratki trejler za trku Mišeluk 2015. u Novom Sadu. Ideja je bila da napravimo trejler koristeći odličan model ove trkačke staze, koji je napravio Jovan Lemajić.

 


Read more...

Želite da sarađujete sa nama?

Pišite nam pa ćemo vam se javiti.

3D projekcija na zgradi u Amsterdamu

15th Apr, 15  ·  Video  ·  by Admin

Ovo je bio zabavan, eksperimentalni projekat iz 2011. godine. Naši prijatelji sa sajta Yucon.nl su nas zamolili da im pomognemo u pripremi animacija u pokretu za 3D projekciju, kao deo jednog događaja. Projekcija je izvedena na fasadi restorana u Amsterdamu. Da bismo to postigli, prvo smo morali rekonstruisati fasadu…


Read more...

Keeprop animirani video

19th Feb, 15  ·  Video  ·  by Admin

Naš klijent TotalObserver doo je tražio video koji bi objasnio funkcionisanje sistema Keeprop. Video bi se sastojao iz 2 dela, intervjua i animiranog videa sa karakterima.

Rok za celu produkciju bio je veoma kratak, manje od 15 dana, tako da smo morali brzo da radimo.

Smislili smo koncept u kojem bi animacija…


Read more...

Fotografisanje maturanata - iza kamere

4th Feb, 15  ·  Video  ·  by Admin

Naši prijatelji iz Studija Trkulja su nas zamolili da napravimo kratki video o njihovom trenutnom projektu.

Svake godine, oni fotografišu maturante iz Novog Sada i okoline. Snimanje je bilo zabavno i budući da je crno-belo njihov stil, preneli smo ga i na video. Pogledajte konačni rezultat ovde.

 


Read more...

Otkrijte region Bačke

7th Oct, 14  ·  Video  ·  by Admin

Regionalna Razvojna agencija Bačka nam se obratila s idejom da napravimo 3 promotivna videa. Glavni video bio je promotivni film za novoosnovanu kompaniju za upravljanje destinacijom Dunava. Rok je bio kratak, a trebalo je obići mnogo mesta u regiji Bačka u Srbiji. Snimali smo u Baču, Bačkoj Palanci, Neštinu,…


Read more...

Boje Sitonije

2nd Jul, 14  ·  Video  ·  by Admin

Konačno, odmor! A kada ste na odmoru, šta radite? Naravno, snimate filmove. Dakle, ove godine sam otputovao u Grčku sa svojom porodicom, tačnije na poluostrvo Sitonija. Vreme i priroda su bili tako divni da sam odlučio da snimim kratak video o mestu Neos Marmaras i okolini.

Nažalost, jedini fotoaparat koji sam…


Read more...