loading

Video produkcija Contrast Media

Momenti u Bosni

26th Feb, 16  ·  Video  ·  by Admin

Još jedan lični projekat. Snimljeno sa Blackmagicovom Pocket cinema kamerom u selu Kmećani kod Banja Luke, Republika Srpska, u avgustu 2015. Mnoga sela u ovoj oblasti su gotovo napuštena, jer se većina stanovništva seli u gradove. Stari pravoslavni manastir Gomionica iz 16. veka je važno mesto za sve ljude koji…


Read more...

Želite da sarađujete sa nama?

Pišite nam pa ćemo vam se javiti.

Jesen u parku

11th Nov, 15  ·  Video  ·  by Admin

Ovo je jednostavan test BMPCC kamere. Želeo sam da testiram mogućnosti Blackmagic Pocket Cinema kamere kada se snima u Cinema DNG formatu i da vidim koliko daleko ću moći da odem sa toplim i zasićenim tonovima u postprodukciji. Test je snimljen tokom 'golden hour'-a u jednom od naših lokalnih parkova.

 

 


Read more...

Novi Boost-Team web sajt je pokrenut

23rd Oct, 15  ·  Web  ·  by Admin

Upravo smo lansirali sajt za firmu Boost-Team doo. Sajt je moderan, kompatibilan sa HTML5, responsivan, poseduje prilagođeni CMS i ima lepe URL-ove radi boljeg SEO učinka i integracije sa društvenim medijima.

Ovo je platforma koju preporučujemo malim i srednjim preduzetnicima, jer je lako koristiti i održavati, a takođe…


Read more...

ICC Timelapse - iza kamere

14th Jul, 15  ·  Video  ·  by Admin

Naši prijatelji iz studija Koncepte Films iz Hong Konga angažovani su na interesantnom projektu. Njihov cilj je bio snimiti višestruke 24-satne timelapse-ove sa najviše zgrade u Hong Kongu - ICC Tower zgrade. Oni su snimili više od 20.000 fotografija sa 8 različitih kamera u jednom danu.

Naš zadatak je bio da…


Read more...

Snimanje venčanja...

22nd Jun, 15  ·  Video  ·  by Admin

Iako ovo nije nešto što često radimo, bilo je nekoliko prilika u kojima smo mogli testirati svoje sposobnosti u ovakvoj vrsti produkcije.

Kreiranje highlightsa sa venčanja je zapravo dobar način za poboljšanje vašeg snimateljskog seta veština, pre svega zbog ograničenog vremena za snimanje, visokog nivoa stresa učesnika i činjenice da nema…


Read more...

SmartGate - Cargo promotivni video

3rd Jun, 15  ·  Video  ·  by Admin

Od kraja 2015. godine, odlazni teret na aerodromu Amsterdam Airport Schiphol će biti 100% kontrolisan nuklearno, što je jedinstveno u svetu.

Naši prijatelji iz Yucon.nl su kreirali 3D animaciju procesa a naš zadatak je bio da sve to prikažemo u atraktivnom videu..

 

 


Read more...