Video produkcija - Contrast Media

loading

Video produkcija Contrast Media

Bloomberg Square Mile Relay video promocija

video produkcija

Kompanija Bloomberg već nekoliko godina organizuje manifestaciju "Bloomberg Square Mile Relay", koja podrazumeva takmičenje u trčanju sa štafetom u mnogim svetskim gradovima. Timovi od po 10 trkača preuzimaju izazov trčanja kruga dužine jedne milje kroz srce finansijskog središta svakog grada, nakon čega sledi proslava i after-party. Učesnici takmičenja su zaposleni u velikim svetskim kompanijama, koje na ovaj način pokazuju značaj vođenja brige o zdravlju i redovnim fizičkim aktivnostima.

Naš zadatak bio je montaža videa, izrada animacija, obrada zvuka i postprodukcija videa sa svakog događaja u toku 2017 i 2018. godine.

Trke su organizovane u sledećim gradovima: Peking, Dubai, Hong Kong, London, Mumbai, Nju Jork, San Francisko Šangaj, Singapur, Sidnej, Sao Paulo i Tokio.

Paralelno sa trkama odigravala se i humanitarna akcija pod nazivom "The Extra Mile". To je jedinstvena globalna inicijativa koja ima snažan uticaj na zajednice širom sveta. Sa godišnjom donacijom od 740.000 američkih dolara koja se deli među nekoliko Partnera, zajednički se radi na rešavanju tri ključna globalna problema: Javno zdravlje, obrazovanje i društvena pravda i ravnopravnost.

Klijent: Bloomberg
Produkcija: Power Sport Images
Usluge: Montaža, postprodukcija, dizajn zvuka

Datum: 2017-2019

 

 

 

 

 

 
  • Share it: